Nya naglar | Emelie Mattsson - Better Lifestyle

Emelie Mattsson – Better Lifestyle

Annons

Nya naglar

Var och fräshade till naglarna på lunchen. Jag gör mina naglar på Valhallavägen. Gått där i flera år. Jag har gått hos samma tjej i flera år men nu har hon öppnat en egen salong där. Nöjd som alltid! Är det någon som kan form så är det hon. Kommentarer

Leave a Reply

Annons

Privacy Preference Center

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats