tips önskas | Emelie Mattsson - Better Lifestyle

Emelie Mattsson – Better Lifestyle

Annons

tips önskas

Har ni några tips vad man kan göra om man onte tkr om dessa fiskbensgolv men inte vill ödelägga dem? Hade helst önskat vita golv men det är inte så smart när man har hund. Måste kemtvätts mattan väldigt ofta som det är :)Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra Aaseby

    Hej Em 🙂 Vi har likadant golv i princip ( vi bor ju runt hörnet från er :). Vi har bestämt oss för att slipa och vitlassera våra golv. Jag var också orolig för fläckar.. men vår golvkille sa att pga den hårda lacken som är över golvet efter lasseringen blir det inte fläckar på det sättet man tror. Visst lite smuts som man kan moppa bort men inte fläckar som sätter sig. Så jag tror det kan funka hos er med trots vovven :). Vi ska börja med våra golv inom ett par veckor:) Alternativtet är ju att ni svartlasserar ..eller mörkbrunt? Men kanske känns som lägenhten blir mindre då? 

    1. emeliemattsson

      Tack Alexandra för svaret 🙂 tkr det är så fint med vitlaserade golv! Ska se om jag kan övertala mannen 🙂 kram

Annons
stats