Promenaden | Emelie Mattsson - Better Lifestyle

Emelie Mattsson – Better Lifestyle

Annons

Promenaden

Tog precis en Långis med Ifa runt stan. Så mysigt att promenera längst vattnet och på Södermalm ibland. Brukar föredra att åka till skogen eller sandtaget så han kan rejsa av sig ordentligt men idag var det mysigt att bara hålla oss här i stan. Ifa fick bära klövjeväskan med 5kg för extra träning .Kommentarer

Leave a Reply

Annons

Privacy Preference Center

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats